E martë, Nentor 26, 2019

 

SOS nga Aulon Kalaja

Dergoni mjete dhe ndihma ne THUMANE.

Jane shembur 2 pallate 5-kateshe.

Po bertasin njerezit nen rrenoja.

Kush te mundet te niset derht Thumanes.