Në vitin 2022 do të zgjidhet problemi i ujit të pijshëm në Shqipëri.
Kështu premtoi kryeministri Edi Rama gjatë inspektimit të kantierit të ujit në Korçë dhe e gjithë zona do të furnizohet me ujë 24 orë në ditë.
“Brenda 2022 të gjitha qendra urbane do të jenë me 24 orë ujë, dmth me qendra urbane kam parasysh jo vetëm bashkitë e vjetra por edhe komunat me banimin më intensiv”, tha Rama.