REUTERS/

24 orët e ardhshme janë vendimtare për Ukrainën: Zelenskiy i thotë Johnson-it të Britanisë së Madhe

Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelenskiy i tha kryeministrit të Mbretërisë së Bashkuar Boris Johnson me telefon të dielën se 24 orët e ardhshme janë vendimtare për Ukrainën, tha një zëdhënës i Downing Street.

Johnson tha se Mbretëria e Bashkuar dhe aleatët e saj do të bëjnë gjithçka që është e mundur për të garantuar që ndihma mbrojtëse të arrijë në Ukrainë, tha zëdhënësi në një deklaratë.