Në një intervistë këtë javë me një gazetë gjermane, presidenti ukrainas Volodymyr Zelenskyy minimizoi kërcënimet më ekstreme nga presidenti rus Vladimir Putin, duke i quajtur ato “një bllof”.

Putini e ngriti retorikën e tij ndërsa luftimet vazhduan vetëm sepse “asgjë tjetër nuk po funksionon për të”, tha Zelenskyy për gazetën Die Zeit.

Lëvizjet e fundit të Putinit kanë përfshirë vendosjen e gatishmërisë bërthamore të Rusisë në “nivel të lartë” pasi liderët perëndimorë vendosën sanksione të ashpra ekonomike dhe bënë ato që Putin i përshkroi si “deklarata agresive”, raportoi Die Zeit të mërkurën. (