Dyzet për qind e banorëve Suedez që banojnë në 61 zonat e përcaktuara si ‘me turbullira’ ndjehen të frikësuar të dalin jashtë shtëpisë, në rrugë,  pasi të bjerë mbrëmmja.

Raporti ka bërë analizë mbi të dhënat e mbledhura nga Këshilli Kombëtar i Mbrojtjes nga Krimet (Brå) në in 61 zonat me popullim të lartë emigrantësh, që qohen edhe “zona të brishta” ose që shpesh herë referohen si ‘No Go Zones’.

Këto zona tani janë nën fenomenin e hapësirave Europiane ku përqndrohen emigrantë dhe për të cilat ka shkruar librin e fundit editori i Breitbart London, Raheem Kassam.

(Vijon)

Veritas.com.al/