(FOTO: Nga vendi i aksidentit. Foto amatore)

Vetëm harta digjitale e aksidenteve dhe një fto e turbull e prezantuar prej saj ka dëshmuar se aksidenti ndodhi në afërsi të Durrësit. Makina ka dalë nga rruga dhe ka mbetur poshtë urë, por e përmbysur. Policia nuk ka dhënë akoma informacion.

Mund të jetë vetëm kaq, por në makinë mund të kishte njerëz dhe akoma nuk dihet për fatin e tyre.

Në foton e hartës digjitale vërehen pasagjerë të bllokuar në makinë dhe disa efektivë të policisë që përpiqen t’i nxjerrin.

/Veritas.com.al/