TOM FITTON

Skandalet e Biden nuk u zhdukën kur Joe Biden hyri në Zyrën Ovale, siç shkrova në këtë artikull për The Washington Times:

Një president merr detyrën mes akuzave për korrupsion në familje dhe marrëdhënie të errëta biznesi me një vend të lidhur me ndërhyrjen në vetë zgjedhjet që e vendosën atë në Shtëpinë e Bardhë. Tingëllon e  njohur?

Narrativa e rremë që Demokratët shpikën për të penguar administratën Trump katër vjet më parë është tani marrëveshja e vërtetë me Joe Biden dhe familjen e tij. Dhe ndryshe nga Presidenti Trump, i cili u përball me rezistencë të paparë institucionale dhe rezistencë të Deep State, Presidenti Biden ka të ngjarë të mbështetet te Departamenti i Drejtësisë dhe media për ta lejuar atë të shpëtojë nga nje shqyrtim i thelluar.

Judicial Watch kohët e fundit filloi një peticion në Change.org duke kërkuar që Departamenti i Drejtësisë menjëherë të caktojë një këshilltar të veçantë për të hetuar marrëdhëniet e familjes Biden në Kinë, Ukrainë dhe vende të tjera. Ka prova thelbësore, nga dokumentet dhe deklaratat e dëshmitarëve, që familja Biden, përfshirë Presidentin Joe Biden, mund të ketë qenë e përfshirë në veprimtari kriminale me subjekte të huaja të lidhura me Ukrainën dhe Kinën. Në vetëm disa ditë peticioni ka mbledhur gati 200,000 nënshkrime.

Judicial Watch zbuloi dokumente që tregojnë madje deri në administratën e Obamës media e lidhur me Rusinë në Ukrainë po “kontrollonte” Joe Biden për “biznesin e djalit të tij”. Djali i Z. Biden, Hunter ka pranuar se ai është shënjestra e një hetimi penal të FBI-së. Çdo hetim duhet të përfshijë pastrim parash të pretenduar, ndikim në shitje dhe shkelje të taksave midis aktiviteteve të tjera me dyshime.

Kërkohet një këshill i veçantë sepse Departamenti i Drejtësisë dhe FBI e tij janë në konflikt në hetimin e çdo çështjeje që mund të implikojë presidentin dhe / ose familjen e tij të ngushtë në veprimtari kriminale. Siç tha senatori Republikan Tom Cotton nga Arkansas kohët e fundit, “nëse ka pasur ndonjëherë rrethana që krijojnë një konflikt interesi dhe bëjnë thirrje për një këshill të veçantë, kjo është këtu.” Rregulloret e Departamentit të Drejtësisë që u abuzuan për të caktuar një këshilltar të posaçëm për të ngacmuar Presidentin e atëhershëm Trump në të vërtetë zbatohen në mënyrë të drejtë për situatën e Biden. Një keshilltar special kërkohet nga rregulloret e Drejtësisë kur:

(a) Ky hetim ose ndjekje penale e atij personi apo çështje nga një Zyrë e Prokurorit të Shteteve të Bashkuara ose Divizioni Gjyqësor i Departamentit të Drejtësisë do të paraqiste një konflikt interesi për Departamentin ose rrethana të tjera të jashtëzakonshme; dhe

(b) Se në këto rrethana, do të ishte në interesin e publikut të caktohej një Këshilltar Special i jashtëm për të marrë përgjegjësinë për çështjen.

Çështja është urgjente. Amerikanët sapo mësuan se Kina komuniste ishte e përfshirë në mënyrë aktive në zgjedhjet presidenciale të vitit 2020. Drejtori i Inteligjencës Kombëtare John Ratcliffe, në një letër dërguar Kongresit, arriti në përfundimin se “bazuar në të gjitha burimet e disponueshme të inteligjencës, me përkufizime të zbatuara vazhdimisht, dhe arritur ne menyre te pavarur nga konsideratat politike ose presioni i padrejtë – se Republika Popullore e Kinës u përpoq të ndikonte në Zgjedhjet federale të SHBA 2020. ”

Përpjekjet Kineze për të ndërhyrë në zgjedhjet e vitit 2020 mund të kenë qenë më të njohura para ditëve të zgjedhjeve, por për rezistencën e Deep State. Ombudsmani i Komunitetit të Inteligjencës Barry Zulauf zbuloi se analistët e CIA-s hezitonin të zbulonin veprimet malinje të Kinës sepse ishin kundër administratës Trump dhe “po thoshin në fakt, nuk dua që inteligjenca jonë të përdoret për të mbështetur ato politika”. Në fakt, “përpjekje të forta” u bënë verën e kaluar për të shtypur analistët që donin të ekspozonin gamën e plotë të përpjekjeve Kineze për t’i dhënë zgjedhjet Z. Biden.

Ne tashmë po shohim që Kina përfiton indirekt nga politikat e Biden. Anulimi i tubacionit Keystone XL do të devijojë naftën Kanadeze në perëndim në Republikën e Popullit të uritur për naftë. Ri-hyrja në Marrëveshjen e Klimës së Parisit i jep mbulesë politike industrisë së qymyrit të ndotur tepër të Kinës, në të cilën Hunter Biden është investuar shumë. Departamenti i Shtetit i Z. Biden në Ditën e Parë hoqi një faqe në faqen e saj të internetit që përmbante një vlerësim gjithëpërfshirës të kërcënimeve që Kina paraqet ndaj SH.B.A.-së dhe aleatëve të saj dhe një Pekin i guximshëm goditi me sanksione të egra ndaj Sekretarit të Shtetit në largim Mike Pompeo dhe 27 ish-zyrtareve të tjerë të Trump. A ka Kina një levë të korruptuar mbi Presidentin Biden?

Duke pasur parasysh vitet e hetimeve që kushtuan miliona dollarë për të zhytur në akuza te rreme të bashkëpunimit të Rusisë kundër botës Trump, populli Amerikan meriton të dijë se çfarë po përgatiste Kina me Joe Biden, veçanërisht kur Pekini tashmë kishte mbledhur miliona dollarë për anëtarët e familjes Biden – duke përfshirë miliona në set-asides për “djalin e madh”. Çfarë tjetër ka në atë laptop famëkeq Hunter Biden? Departamenti i Drejtësisë të Konfliktit i Biden nuk mund të besohet të merret me ndonjë mbikëqyrje domethënëse mbi këtë çështje. Na duhet një këshill special tani.

VERITAS.COM.AL