Amerikanët po votojnë për zgjedhjet mbarë- kombëtare të cilat po vlerësohen si një referendum mbi presidencën e Donald Trump.

Qendrat e votimit janë hapur në ora 06:00 (11:00 GMT) në Bregun Lindor, ndërsa Demokratët dhe Republikanët luftojnë  për kontrollin e dy dhomave në Kongres.

Zgjedhjet në mes të mandatit (midterms) u zhvilluan në mes të mandatit katër vjeçar të Trump.

Veritas.com.al/