Trump: Në qoftë se nuk paguan për murin, Meksika të harrojë takimin e ardhshëm.
(FOTO: Njw djalw shikon punwtorët amerikan duke ndërtuar seksionin e SHBA të kufirit me Meksikën, në  Sunland Park)/.   Presidenti Dona...
Trump hap letrat me OKB mbi anëtarësimin e Palestinës
Administrata e re e Presidentit Trump po përgatit urdhrat ekzekutiv që do të minimizojnë rolin që do të luajë Shteteve e Bashkuara në Kombet e Bas...
Paul Ryan vlerëson Murin Meksikan të Donald Trump si dhe Urdhrin Ekzekutiv për qytetet “xhepa” për emigrantë të paligjshëm.
(Donald Trump dhe Paul Ryan)/ Lideri i Dhomës së Republikanëve në Kongresin Amerikan,  Paul D. Ryan (R.-Wis.) përgëzoi të Mërkurën, së bashku m...
PRESIDENTI TRUMP: OBJEKTIVI I RADHËS, U.N.
Pasi firmosi urdhra ekzekutiv shumë të fuqishëm, Presidenti Donald Trump është në rrugë për të mbërritur te Kombet e Bashkuara. Dje ai firmosi ...
Donald Trump urdhëron ndërtimin e murit në kufi me Meksikën
Presidenti Donald Trump, siç pritej sot,  ka lëshuar urdhër ekzekutiv për  një “pengesë të pakalueshme fizikisht” që të ndërtohet përgjatë kufirit...
Donald Trump: ‘Ditë e madhe për sigurinë kombëtare. Ne do ta ndërtojmë murin në kufi me Meksikën’
Presidenti Donald Trump tha se “një ditë e madhe” është planifikuar mbi sigurinë kombëtare, ku përfshiu edhe deklaratën për ndërtimin e murit në k...
Lideri i ISIS, Al- Baghdadi plagoset dhe kapet që ditën e parë të presidencës Trump.
Lideri i ISIS, Abu Bakr Al- Bgahdati është plagosur dhe është kapur gjatë sulmeve ajrore, sipas raportimeve nga Iraku trasmeton "The Sun" dhe 24/7...
James Mattis e kaloi ditën e parë si Sekretar i Mbrojtjes duke mbikëqyrur 31 goditje ajrore mbi ISIS.
-Jo më kot e thërrasin James “Mad Dog” Mattis-. Sekretari i ri i Mbrojtjes e shpenzoi ditën e  parë të postit duke mbikëqyrur 32 sulmet ajrore ...
JAMES COMEY DO TË QËNDROJË SI DREJTOR I FBI
Presidenti  Donald Trump ka vendosur që ta mbajë James Comey në postin e  Drejtorit të FBI, siç raportoi “New York Times” të Martën në mëngjes. ...
Përkrahja qytetare ndaj presidentit Trump rritet me 9% që nga dita e Inaugurimit.
Sipas “The Rasmussen Reports” një qendër sondazhesh për vlerësimin e presidentëve, ditën e Martë paraqiti vlerësimet e fundit. Sipas studimit t...
Faqja 5 prej 11« E para...34567...10...E fundit »