Lidere e Minorancës në Kongres, Nanci Pelosi (D-CA) mori aq shumë kohë, rreth tetë orë, për fjalimin e mbajtur në Kongres mbi programin e Obamës, DACA. Gjatë tetë orëve foli mbi ‘Dreamers’ dhe dhe ‘obstruksionin’ që e kthee vetë grupin e Demokratëve të  Kongresit në ‘dreamers’ (duke ëndërruar) në një gjumë me gërhitje.

Rep. Doris Matsui (D-CA) është kapur disa herë, të Mërkurën,  duke gërhitur në gjumë gjatë fjalimit të gjatë të zonjës Pelosi. Fjalimi i saj maraton theu çdo rekord për Dhomën e Përfaqësuesve në Shtetet e Bashkuara.

Veritas.com.al/