Siopas një zyrtari të Shtëpisë së Bardhë që nuk u identifikua dhe foli për Bloomberg News, Presidenti Trump do të emërojë Richard Grenell që të shërbejë sia ambasador i Shteteve të Bashkuara në NATO.

Grenell ( në foton më lart, në të majtë) ka mohuar që të komentojë mbi këtë çështje dhe nuk ka përmendur të tillë emërim në mediat sociale ku ai ëhstë shumë aktiv. Një zyrtar i Shtëpisë së Bardhë i kontaktuar nga  “Washington Examiner” gjithashtu nuk mundi ta konfirmojë emërimin.

Bloomberg shënon se Grenell gjeti punë, ai do të bëhet “personi që do të shërbejë në gradën më të lartë të administratës”. Ai ka folur shumë në favor të presidentit Trump dhe “vazhdon ta vlerësojë për cilësitë”.

/Veritas.com.al/