Nusja Meghan Markle ka pozuar duke buzëqeshur në krah të burrit të saj të ri Princ Harry,- shkruan The Sun- dhe në momentin e parë kur zyrtarisht njihet si anëtare e Familjes Mbretërore. Fotografi ishte Alexi Lubomirski.