Ura e autostradës që u shemb në veriperëndim të qytetit italian, Genoa, ka vrarë rreth 30 persona teksa makinat ranë nga 100 metra lartësi në urën e thyer- tha ministri i Brendshëm Salvini.

Momentet e regjistruara në video tregojnë një nga urat e qytetit që shembet në një stuhi moti.

Makinat dhe mbetjet e tyre ranë 90 poshtë në një grumbullim të madh kamionësh dhe mjete të tjerë.

Punëtorët e emergjencës po përpiqen të nxjerrin njerëzit nga makinat e përplasura ose të shkatërruara dhe po përdorin qen gjurmimi.

Afër 200 zjarrfikës ndodhen mes punëtorëve të shpëtimit në vendin e ngjarjes, tha zoti Salvini.

Vritas.com.al/