Prokuroria e Krimeve të Rënda ka shpallur moskompetencën për hetimin e akuzave të ngritura nga Presidenti Meta në drejtim të kreut të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardian Dvorani.

A2 ka mësuar se prokurori i Krimeve të Renda, Klodian Braho, ka dorëzuar kallëzimin penal pranë Prokurorisë së Tiranës, e cila sipas Krimeve të Rënda, është kompetente për hetimin e dy veprave penale për të cilat Dvorani është akuzuar dhe kallëzuar nga Presidenti.

Veritas.com.al/