Shtetasin turk Hakan Gundogan, me profesion mjek estetist dhe që jeton në Stamboll , ndodhet nën akuzë për mjekim të pakujdesshëm me pasojë shëmtimin e trupit të një gruaje. Së bashku me të është nën gjykim edhe mjekja tjetër në një spital privat Rezarta Kapa.

Që nga muaji maj 2015 atëherë kur është shënuar seanca e parë, procesi është zhvilluar me dyer të mbyllura pasi gjykata penale e konsideron sensitive ruajtjen e identitetit të kallëzueses. Gruaja që aktualisht jeton në Itali, ka vënë në lëvizje prokurorinë e Tiranës gati dy vjet më parë.

Ajo pretendon se kishte kërkuar operacion estetik në gjoks dhe në bark, por mjekët në vend që ta zbukuronin i kanë shkaktuar dëmtime dhe plagë, mes tyre edhe të vendosjes në mënyrën e papërshtatshme të silikonit. Së bashku me hetimin e prokurorisë që tashmë ndodhet në gjykatën penale, avokatët e saj kërkojnë që gruaja të dëmshpërblehet për dëmtimet në trup.