Akoma nuk ka njoftime të detajuara mbi ngjarjen; policia që sapo ka mbërritur në vendin e ngjarjes nuk ka lëshuar akoma komunikatë. Por mësohet se aksidenti automobilistik ka shkaktuar vdekjen e  dy personave. Makina e aksidentit ndodhet akoma në fushë ku ka përfunduar pas ‘fluturimit’ që nga rruga automobilistike

Ngjarja ndodhi në orët e fundit.

Priten detaje mbi aksidentin pas hetimit policor.

UPDATED:

Mësohet se dy viktimat janë Islam Malja dhe Lindita Mjekrra.

Sipas vëzhgimeve të kryera menjëherë pas aksidentit, rezulton se drejtuesit të mjetit i ka rënë të fikët gjatë momentit kur ngiste makinën. Makina ka humbur drejtimin, natyrisht, si mjet pa drejtues.

Veritas.com.al/