Ambasadorja Yuri Kim ka përcjellë një mesazh për qytetarët shqiptarë në situatën ku ndodhet për shkak të koronavirusit.

“Shtetet e Bashkuara kanë premtuar deri në 100 milionë dollarë për të ndihmuar miq si Shqipëria dhe vende të tjera për të luftuar COVID-19.

Kjo mbështetet në asistencën më të gjerë që ka ndihmuar në ngritjen e kapaciteteve dhe forcimin e infrastrukturës.

Ne do t’ia dalim së bashku – si gjithmonë.

Jemi ende me Shqipërinë”, tha Ambasadorja Yuri Kim.

VERITAS.COM.AL