Nga: SAli Berisha/Fb

BE: “20% të votuesve në Shqipëri iu ofrua blerja e votës, mjaftueshëm për të ndryshuar rezultatin”

Te dashur miq, nje studim i Bashkimit Europian ka gjetur se ne Shqipëri 20% e votueseve morën oferte për blerjen e votës. Kjo shifër është e mjaftueshme për te përmbysur çdo rezultatin, thotë studimi. Ky studim dëshmon se ne Shqipëri demokracia ka vdekur, zemra e saj, vota e lire ka ndaluar se rrahuri.

Ky studim është një thirrje, është një kushtrim për mbare shqiptaret te ngrihen me guxim dhe vendosmëri ne një revolucion demokratik për te përmbysur këtë klike qe asgjësoi ne Shqipëri votën e lire! Sb

Veritas.com.al/