Media amerikane shkruan se Barack Obama është duke folur pa fund mbi trajtimin “e mirë” e “paqësor” të refugjatëve mysliman nga Lindja e Mesme dhe Afrika, por ata paraqesin frikë dhe rrezik për gratë në Perëndim.

Video si këto që do të shikoni më poshtë, edhe duke i kujtuar, nuk mund të të lënë të qetë. Ajo çfarë është e sigurt, gratë në Perëndim nuk do të jenë kurrë të qeta nëse vazhdon emigrimi prej këtyre vendeve drejt ” vendit tonë”- shkruan media amerikane duke iu referuar Amerikës.

Sipas videove të mëposhtme, shpesh herë emigrantët mysliman kanë dhunuar gratë në Evropën Perëndimore, dhe këto janë regjistruar në kamera. Përveç se këta njerëz marrin rrugën e migrimit “për jetë më të mirë” ata mendojnë se do t’ i imponojnë botës ligjet e Sheriatit. Këta mendojnë se mund të rrahin e dhunojnë gratë, fillimisht.

Shikoni videot: