Paris Hilton mund të jetë pothuajse 25 vjec në mandatin e saj si një nga fiksasionet më të preferuara të tabloidit, por kjo nuk do të thotë se ajo është duke fjetur në dafina.

Jo, Hilton, e cili ka mbushur  37 vjec ne fillim te këtij viti, është dukshëm më e impenjuar se kurrë. Është dasma e saj eminente me aktorin Chris Zylka, te sigurt që do të jetë dasma e vitit (ndjese, Meghan Markle), dhe perandoria e saj tashmë e madhe e aromave dhe karriera si  DJ. Këtë javë, ajo anuncoi gjithashtu një linjë të re te kujdesit per lekuren dhe ka lancuar bashkëpunimin e saj të ri me Boohoo, ku tjetër, në Paris.

Edhe në City of Lights , sfilatat e veshjeve per meshkuj vazhdojnë, dhe me të një mori njerezish të famshëm që kane marre pjese ne festimet, përfshirë Victoria dhe Brooklyn Beckham, e cila gjithashtu ka marre pjese ne festen e Fondacionit Elton John AIDS pas kthimit te tij në Angli. Dhe ne USA ,CFDA  ka brinduar për një iniciativë të re me një darkë intime në Spring Place ne te cilën morën pjese disa nga me te mirët dhe me brilantet e modës. Këtu, hyni ne festat me te mira te javës.

Veritas.com.al/