Ligji për riciklimin e mbetjeve të importuara nuk garanton në Shqipëri/Komisioni Europian
  Komisioni Europian konsideron se Shqipëria nuk ka ende infrastrukturën e nevojshme, institucionet dhe sistemet e duhura për monitorimin,...
Ricikluesit e mbetjeve, “anti- miting” në zyrën e Presidentit.
Disa përfaqësues të Industrisë së Riciklimit të mbetjeve kanë hyrë sot në zyrën e Presidentit të Republikës, Bujar Nishani për të kërkuar që Presi...
Ministri i Drejtësisë, Manjani i LSI, nis hetim mbi OMNIX
  Largimi i investitorit Faad Mitri me kompaninë Albania Omnix, ka shkaktuar tronditje në publik dhe në politikë. Opozita ka akuzuar qever...
Presidenti i Republikës nuk do ta apelojë Vetingun në Kushtetuese
  Presidenti i Republikës, Bujar Nishani nuk do ta dërgojë në Gjykatën Kushtetuese ligjin e vetingut. Kreu i shtetit ka folur për herë të parë...
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve kallëzohet penalisht për shpërdorim fondesh
Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në prokurori, Kryetaren e KQZ-së Lefterie Luzin, për shkelje ligjore dhe shpërdorime fondesh në projektet...
Unioni i Gjyqtarëve: Mos na bëni presion me Vetting-un
Miratimi në Kuvend i Reformës në Drejtësi ka prurë pas tij procesin e gjatë të aplikimit të Reformës. Këtu kanë dalë shumë probleme. Unioni i Gjyq...
Faqja 29 prej 29« E para...1020...2526272829