Me mbylljen zyrtare të protestës së opozitës, ka thënë fjalën e tij dhe kryeministri Rama në një shkrim në Twitter.

Ai ka shkruar:

“Nëse kjo ishte protestë e madhe atëherë filxhani është shkencë, Saliu është astronom dhe pakica është shumicë! Në fakt kjo s’ishte as e madhe, as e denjë, po thjesht e turpshme për pdLSI! Këta humbës të pashërueshëm po rrisin çdo ditë faturën që do u presë Sovrani në 30qershor”

Veritas.com.al/