Telefoni Mobile Nokia 3310 ringjallet pas 17 vjetësh. Ja cili është: MWC 2017
(FOTO: Nokia 3310 origjinal i prodhuar para 17 vjetësh)/ Nokia 3310 është ringjallur pas 17 vjetësh kur doli për herë të parë; shumë njerëz mes...
Më shumë se 250,000 të punësuar në Britani mund të zëvendësohen nga robotë
Rreth 250,000 vende pune të zëna nga puntorët e sektorit publik mund të zëvendësohen nga robotë në 15 vitet e ardhshme, duke qenë se inteligjenca ...
Dy ekonomistë fitojnë Çmimin Nobel për teorinë e kontratave.
Britaniku, Oliver Hart dhe finlandezi Bengt Holmstrom fituan Çmimin Nobel në Ekonomi, çmim që u dha sot, e Hënë,  nga Komiteti i Nobel në Oslo për...
Faqja 2 prej 212