( FOTO: Elsi Domi gjatë ceremonisë së marrjes së Çmimit)/

Studiuesja Esi Domi, që punon në një nga institutet kërkimore prestigjioze në Suedi, ka marrë Çmimin Ndërkombëtar si Kërkuese e re në Neuroshkencë, çmim ky që jepet në mbështetje të shkencëtarëve të rinj, sipas KultPlus.

Esi është me origjinë nga Elbasani, dhe është doktorante në Linköping University Hospital të Suedisë.

Veritas.com.al/