Zyrtarët e Shteteve të Bashkuara kanë arritur në Korenë e Veriut për të vazhduar planin për samitin e mundshëm të 12 qershorit në Singapor, tha presidenti Trump ditën e Diele.

“Ekipi ynë i Shteteve të Bashkuara ka arritur në Korenë e Veriut për të bërë përgatitjet për samitin mes Kim Jong Un dhe meje. Unë vërtet besoj se Koreja e Veriut ka potenciale brilante dhe se se një ditë do të jetë një shtet me ekonomi dhe financa të fuqishme”, shkroi Presidneti Trump në Twitter.

“Kim Jong Un pajtohet me mua për këtë. Kjo do të bëhet”.

Veritas.com.al/