Presidenti Donald Trump kishte një mesazh të Martën për Demokratët, duke shpresuar se do t’i zbusë Demokratët në vringëllimin e armëve ku kanë bllokuar fondet e një pjese të qeverisë gjatë një shifre rekord, 32 ditë. “Jo në shpellë!”, shkroi Trump.

Trump i sfidoi përsëri koongresmenët Demokratë për kaosin, duke insistuar se nuk do ta nxjerrë nga ‘shpella’ mbylljen e qeverisë amerikane edhe sikur ata të aprovojnë planin prej 5.7 miliardë dollarë me muret përgjatë kufirit Shtetet e Bashkuara- Meksikë.

“Pa këtë Mur, vendi ynë nuk do të ketë kurrë Kufi ose Siguri Kombëtare. Me një mur të fuqishëm ose pengesa të çelikta, nivelet e krimit ( dhe drogave) shkallët e krimit do të ulen në mbarë Shtetet e Bashkuara”, postoi Trump në Twiter.

“Dems e dinë këtë, prandaj duan të luajnë lojëra politike”.

Veritas.com.al/