Presidenti i SHBA, Donald Trump thotë se në qoftë se bisedimet e planifikuara me liderin e Koresë së Veriut nuk janë të fryshme atëherë “do t’i shmangë’.

Në një konferencë për mediat, ai dhe kryeministri Japonez, Shinzo Abe tha se presioni maksimal duhet bërë mbi atë nëse Koreja e Veriut do kryejë çarmatimin bërthamor.

Zoti  Abe ndodhet për bisedime me Trump në resortin presidencial Mar-a-Lago në Florida.

Më parë, zoti Trump konfirmoi se Dejtori i CIA, Mike Pompeo kishte kryer një udhëtim sekret në Korenë e Veriut për të takuar zotin Kim.

Ai tha se zoti Pompeo kishte farkëtuar “marrëdhënie të mira” me Kim- të cilin pzoti Trump e kishte quajtur ‘burri i vogël raketë”, dhe s ebisedimet kishin shkuar butë.

Veritas.com.al.