Prirja e njerëzve të majtë ekstrem në angazhimin me disa partnerë dhe me seks në grup bien në besimin se prona është vjedhur. Ndërsa populistët e djathtë shijojnë seksin e çuditshëm për shkak të vullnetit të tyre për të kundërshtuar feminizmin dhe normat sociale në politikë gjithashtu edhe shtrirjen në dhomën e gjumit- sipas pohimeve të një studimi.

Me mandatin e ‘rrjetit socal libertine’ Wyylde, studimi i kryer me 4,000 Francezë arriti në përfundimin se njerëzit në të majtën ekstreme kanë më shumë gjasa se mesatarja e burrave francez për të ndarë partneret dhe për të pasur seks në grup. Ndërsa votuesit e Frontit Nacional janë më shumë të prirë ndaj dominimit seksual, të fuqishëm e të shpejtë. Kompania e sondazheve IFOP thotë se ata rrjedhin nga “kultura porno”.

“Është në zonën e ‘protest candidates’ që njëri gjen një përpjesëtim më të madh të njerëzve të angazhuar në aktet seksuale të fshehta dhe jashtë rregullave”, komenton IFOP.

“Është sikur kundërshtimi prej tyre i ‘sistemit’ është i lidhur em mundësi më të mëdha  për të kapërcyer standardet sociale të seksualitetit”- shton kompania e sondazheve.

Njerëzit e vendosur në “të majtën e të majtës tradicionale” në busullën politike janë ‘veçanërisht të dllueshëm nga eksperimentimi në praktikat e natyrës libertine’- thotë studimi.

/Veritas.com.al/