Në juglindje, reshjet e dëborës kanë arritur deri në 20 centimetra dhe në disa akse lëvizet vetëm me zinxhirë.

Policia në rrugë po pengon mjetet e pa pajisura për të lëvizur në dëborë që t’i drejtohen Dardhës.

Rruga Korçë-Voskopojë është e hapur dhe qarkullohet normalisht, po ashtu nuk paraqiten probleme as në akset nacionale që lidhin Korçën me Kapshticën, Qafë-Thanën dhe Leskovikun.

Si pasojë e motit të keq janë pa energji elektrike zona e Velçanit në Mokërr dhe disa fshatra të Gorës.

Shtabi i Emergjencave Civile, që po ndjek në vazhdimësi situatën, thotë se nuk ka raportime për zona të izoluara nga bora dhe as raste të emergjencave shëndetësore.

Veritas.com.al/