Mbledhja e kryesisë së PD, ditën e enjte, është shoqëruar me përplasje dhe debate të ashpra. Moment kritik ka qenë përplasja e dy anëtarëve të kryesisë së PD-së, Jemin Gjana dhe  Valbona Mezini.

Dikush në Kryesi ka regjistruar ‘luftën’ brenda PD-së dhe e ka shpërndarë në media.

Ja video: