Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha vijon turin e takimeve me qytetarët në qytete të ndryshme të vendit, ndërsa sot ka qenë prezent në Dibër.

Në bashkëbisedim me dibranët, lideri i PD-së Basha i ftoi ata të marrin pjesë masivisht në protestën e 16 marsit në kryeqytet pasi sipas tij, padrejtësitë e kruijuara zgjidhen duke larguar sa më parë këtë sistem.

“T’ua kthejmë Dibrën dibranëve dhe Shqipërinë shqiptarëve. Ne do të bëjmë që ambiciet dhe ëndrrat tuaja universitare të mos pengohen për asnjë moment dhe pa asnjë shkas të mos pengoheni për asnjë moment dhe pa asnjë shkas. Unë sot këtë padrejtësi nuk e zgjidhë dot, por të ftoj me 16 mars në Tiranë që ta shembim këtë sistem. Unë një hap e kam bërë. Mandatet i dogjëm”, tha Basha mes tjerash.

Veritas.com.al/