Një breshër i pazakontë ka rënë gjatë pasditës së djeshme në Rumani, dhe për pasojë ka shkaktuar dëme të mëdha materiale.

Banorët shprehen se situata ishte dramatike, ndërsa stuhia u shoqërua me erëra të forta, reshje të denduara shiu dhe rrufe.

Siç shihet dhe nga pamjet breshëri ka mbuluar sipërfaqen e tokës, shihen pemë të rrëzuara, makina me xhama të thyer dhe çati të dëmtuara .