Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, paralajmëron qytetarët se më e keqja nga koronavirusi nuk do të vijë vetëm nëse tregohet kujdes në përditshmëri nga të gjithë.

Në një postim në Facebook, ministrja Manastirliu ka shpërndarë një video ndërgjegjësuese, ndërsa bën apel për distancën1.5 metra dhe mbajtjen e maskës.

Mesazhi i Manastirliut:

Më e keqja nuk do të vijë vetëm nëse secili prej nesh tregon kujdes në përditshmëri!

‼️#RespektoniRregullat🙏🏼

↔️Ruani distancën 1.5 metër
😷Mbani maskë/barriera mbrojtëse kur nuk është e mundur të ruhet distanca
🧼Lani shpesh duart
🧴Dezinfektoni ambientet

#Mbroni veten dhe të afërmit tuaj! Vetëm duke treguar kujdes, mundemi ta mposhtim COVID19!