(FOTO: Presidenti Putin i Rusisë)/

Dëgjesa e parë publike do të mbahet nga Komiteti i Inteligjencies dhe do të ketë për objekt hetimet mbi ndërhyrjet e Rusisë ndaj zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara- raporton media amerikane.

Të ftuar për të marrë pjesë në dëgjesë do të jenë:

Dejtori i FBI, James Comey

Shefi i Agjencisë së Sigurisë Kombëtare, Mike Rogers

Ish Drejtori i Inteligjencies Nacionale (DNI), James Clapper

Ish Drejtori i CIA, John Brennan

Ish Prokuror i Përgjithshëm, Sally Yates

Dy zyrtarë ekzekutiv nga CrowdStrike Inc., kompania e sigurisë cyber që heton hakerimet në DNC

Devin Nunes tha se në këtë moment asnjëri nuk ëështë thërritur akoma, por edhe se disa dëshmitarë të tjerë do të shtohen në listë.

/Veritas.com.al/