Një bojkot ndaj produkteve të “Trump Winery” për shitjet në magazinat e Wegmans në Virginia duket se ka dështuar pasi vera është shitur jashtë magazinës, kudo në rajonin e Virgjinias.

Grosisti i verës tha se nëntë nga magazinat e tij në Virginia e kanë shitur verën jashtë tyre, pavarësisht bojkotit që u organizua për dyqanet në Wegmans, sipas raportimeve nga “Democrat’ dhe “Chronicle”.

/Veritas.com.al/