Polonia u bë vendi i parë që mirëpriti nvizitën e  parë nga presidentin Donald Trump të Mërkurën në mbrëmje, sapo ‘Air Force One’ preku tokën në Varshavë.

Presidenti Trump u takua me presidentin Andrzej Duda të Enjten në mëngjes në Kështjellën Mbretërore, një ish vendqëndrim i monarkisë Polake. Pas një protokolli të shkurtër, të dy liderët botërorë u bënë gati për bisedime bilaterale, të cilat do të ndiqen nga një konferencë e përbashkët për median dhe takime të tjera.

Veritas.com.al/