Një ish anëtar i organizatës radikale Antifa tha për “Angle Ingraham” të hënën se pretendimi i grupit për të qenë “antifashist” është një “narrativ i rremë”.

Gabriel Nadales i tha hostes së Fox News, Laura Ingraham se ishte në Antifa rreth vitit 2011 dhe e kujtoi atë si grupin më të dhunshëm ku ai kishte qenë pjesë e tij.

“Unë mendoj se ka të bëjë me faktin se kaq shumë administratorë të kolegjit dhe kampuset e kolegjit … lejojnë që Antifa të punojë nën hundët e tyre,” tha ai. “[Reforma në Campus] raportoi për një histori nga Universiteti i Florida [këtë vjeshtë të kaluar]. Ishte një grup Antifa që rekrutonte hapur ditën për diell.

“Më lejoni ta them thjesht këtë,” shtoi Nadales, “Ne nuk lejojmë që ISIS të rekrutojë në kampuset e kolegjit dhe nuk duhet të lejojmë që Antifa të bëjë atë.”

Nadales tha se rekrutuesi i Antifas fsheh identitetin e vërtetë dhe vepron si një nëndetëse për aktivizmin politik të së majtës.

VERITAS.COM.AL/