Ish- presidenti George H.W. Bush ndodhet në spitalin e Houston, Texas që ditën e Hënë, gjashtë ditë pasi gruaja e tij, ish ‘’First Lady” Barbara Bush, ndërroi jetë.

Sipas një deklarate të lëshuar nga zyra e ish- presidentit, ai po ‘i përgjigjet trajtimit dhe po përmirësohet’ pasi pranoi trajtimet ditën e Dielë, vetëm pak orë pasi u kthye nga funeral i gruas së tij të shtunën.

Veritas.com.al/