Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e sotme me anë të një videoje që u drejtohej qytetarëve ka folur edhe rreth një karantine të dytë.

Ai u ka kërkuar qytetarëve që të zbatojnë rregullat anti-covid, dhe të shmangin sa më shumë të jetë e mundur lëvizjet, pasi sipas tij vetëm në këtë mënyrë do të mund të ‘shpëtojmë’ nga një izolim i dytë.

“Ne do ta fitojmë këtë luftë, me mund të vazhdueshëm me besim të palëkundur dhe me durim. Ju lutem të gjithëve të zbatoni rregullat. Kufizoni çdo lëvizje që është e mundur, të kufizohet. Kontribuoni që të shmangim një mbyllje tjetër. Me çdo mënyrë dhe as mos dyshoni në vërtetësinë e fakteve zyrtare që qeveria mban përgjegjësi para jush. Mos bini pre e frikës që duan t’ju kallin në shpirt. Nga ata që ju duan mish për topin e tyre për  pushtet. Do ta kalojmë këtë dimër të vështirë. Do ta kalojë edhe Shqipëria këtë të keqe. Dhe do ta heqim me forcën e karakterit tonë.” tha Rama.

VERITAS.COM.AL