Nesër kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, do të presë në Kryeministri, kryeministren daneze, Mette  Frederiksen.

Takimi do të nisë në orë 11:05, ndërsa pas takimi dy liderat do të zhvillojnë një konferencë për mediat.

Njoftimi:

Ditën e nesërme në orën 11.05, në Kryeministri, Kryeministri Edi Rama mirëpret Kryeministren daneze, Mette Frederiksen.

Pas ceremonialit dhe takimit mes tyre, në orën 11.35 do të zhvillohet edhe konferenca për mediat.