‘Media ka luajtur një rol të madh,shume të madh në atë që po ndodh në këtë vend,’ thotë drejtuesi i ‘Life, Liberty & Levin’

Nga Charles Creitz | Fox News

 

Levin: Media, Demokratët ‘shfrytëzojnë’ trazirat, duke kërkuar marrjen e pushtetit

Media kryesore është “duke shfrytëzuar” trazirat e së mërkurës në ndërtesën e Capitolit të SHBA në një përpjekje për të “heshtur” konservatorët dhe Republikanët, thotë Mark Levin në episodin e kësaj jave të “Life, Liberty & Levin”.

Hosti thekson se “ne duhet të jemi të zemëruar për atë që ndodhi në Capitol Hill”, por shton se “media ka luajtur një rol të madh,shume të madh në atë që po ndodh në këtë vend”.

“Ne kemi nevojë të refuzojmë të gjithë këtë dhunë, po në lidhje me mediat?” pyet Levin para se të shfaqë faqet e para të gazetave të ndryshme nga i gjithë vendi.

The New York Times: ‘Trump nxiti Turmen’. Ky është projeksion,” pretendon Levin. “Ky është projeksion. Ai nuk e bëri kurrë ketë. Ose Washington Post: ‘Turma e Trumpit sulmon Capitolin’. Kishte qindra e qindra mijëra njerëz atje … Eshtë një penel tmerrësisht i gjerë.

Ose [New York] Daily News: ‘Presidenti Nxiti Kryengritjen’ … ose USA Today: ‘Turmat Pro-Trump Sulmuan Capitolin e Shteteve te Bashkuara’. Po në lidhje me ‘Banditet Sulmojne Capitolin’? Po në lidhje me ‘Shkelësit e Ligjit Stuhia e Capitolit të SHBA’? ”

Levin pastaj thërret politikanë si Rep. Adam Kinzinger, R-Ill., dhe Udhëheqësin e Minorances të Senatit Chuck Schumer, D-N.Y., të cilët ai thotë se gjithashtu “po shfrytëzojnë situatën”.

“Ata po flasin për impeachmentin e presidentit të Shteteve të Bashkuara ose [thirrjen] e Amendamentit të 25-të nëntë ditë para se të largohet nga zyra,” thotë hosti. “A e dinë ata madje se çfarë përfshihet në amendamentin e 25-të?

“Kështu që ata dyfishohen, trefishohen , katërfishohen. Ata nuk do të ndryshojnë aspak. Në njërën anë të gojës së tyre, ata flasin për unitetin. Nga ana tjetër e gojës së tyre, ata pështyjnë mbi njerëzit, “vazhdon ai më tej. “Shtatëdhjetë e katër milion njerëz [votues te Trump] edhe më shumë, nuk do zhduken. Shqetësimet e tyre ekzistojnë ende.”

Ndërkohë, thotë Levin, Demokratët e Dhomës po punojnë drejt qëllimit të tyre për të “mbytur sistemin edhe më tej” duke miratuar një paketë rregullash për Kongresin e 117 që e bën “praktikisht të pamundur për Republikanët që madje të propozojnë legjislacion ose të ndryshojnë legjislacionin, edhe pse [ata] kane vetëm një shumicë prej 10 ose 11 personash në Dhomë “.

“Nancy Pelosi … eleminoi traditën 100 vjeçare …”, argumenton drejtuesi, “dhe media po përpiqet të frikësojë konservatorët dhe konstitucionalistët duke u projektuar atyre dhunën e ndodhur nga reprobistët dhe të tjerët që duhet të gjurmohen dhe dënohen.

“Kështu që duket se mësimet nuk janë mësuar”, përfundon Levin. “Sigurisht nuk janë mësuar nga e majta, sigurisht nuk janë mësuar nga media, dhe sigurisht nuk janë mësuar nga Never Trumpers”.

VERITAS.COM.AL