Ndërsa 39 vjeçari Emmanuel Macron është presidenti më i ri i Francës në historinë e saj, ai përsëri është më i ri se mesatarja e moshës së të rinjve francezë që votuan për programin e tij  që i vihej kundër rivales Le Pen që kundërshton emigracionin masiv.

Macron është i vetmi lider në botën Perëndimore- dhe në hostorinë e Republikës së Pestë të Francës- i cili është më i ri se mesatarja e të rinjve pjesëmarrës, mesatarja e moshës së të cilëve është 41 vjeç- siç raporton BMFTV Francez.

Si rezultat i moshës së tij të re, shumë njerëz kanë bërë pyetje mbi nivelin e ekspoeriencës, sidomos duke sjellë fakktin se ai nuk ka qenë kurrë i zgjedhur si përfaqësues publik deri më sot.

/Veritas.com.al/