7 gusht 2018/

Qendra e djathtë nuk ka mbaruar sepse “qeverisim mirë në shumë komuna dhe në shumë qarqe, por duhet t’ia kërkojmë atij që jeton në vilën aty pranë (Silvio Berlusconi), sepse kohët e fundit parapëlqen të votojë më mirë me Renzin dhe PD sesa me Lega-n dhe Salvinin. Pyetja duhet të bëhet për Forza Italia-n “.

E tha zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Brendshme, Matteo Salvini, menjëherë me ardhjen e tij në festën e Lega-s në Arcore (Monza dhe Brianza), që mbahet disa dhjetëra metra larg vilës së Silvio Berlusconit.

“Më duket se të gjitha sondazhet thonë se kë po zgjedhin italianët dhe kush është përfaqësuesi i qendrës së djathtë që bën. Të tjerët flasin dhe ne bëjmë”, përfundoi ai.

Veritas.com.al/