Një sulm tjetër i ngjashëm me 11 shtatorin është i mundur nëse Joe Biden zgjidhet president, mbesa e Osama bin Laden, Noor bin Ladin, i tha kohët e fundit New York Post në intervistën e saj të parë që ka dhënë ndonjëherë.

“ISIS u përhap në administratën Obama / Biden, duke çuar në ardhjen e tyre në Evropë. Trump ka treguar se ai mbron Amerikën dhe ne duke u zgjeruar nga kërcënimet e huaja duke shkatërruar terroristët në rrënjë dhe para se ata të kenë një shans për të goditur’, deklaroi 33-vjeçarja.

Bin Ladin, ana e familjes së të cilit shqipton emrin e tij e ndryshe nga terroristi i vdekur, jeton në Zvicër dhe e konsideron veten “një amerikane në zemër”.

“Unë kam qenë një mbështetës i Presidentit Trump që kur ai njoftoi se do të kandidonte në ditët e para në 2015. Unë e kam parë nga larg dhe admiroj vendosmërinë e këtij njeriu. Ai duhet të rizgjedhet … Është jetike për të ardhmen e jo vetëm Amerikës, por edhe të civilizimit perëndimor si një e tërë, ”vazhdoi ajo./Breitbart/

VERITAS.COM.AL