Liderja e re e krahut të djathtë të Italisë, Giorgia Meloni, ka premtuar mbështetjen e saj për Ukrainën në një mesazh drejtuar Presidentit Volodymyr Zelensky.

“Ju e dini se mund të mbështeteni në mbështetjen tonë besnike për kauzën e lirisë së popullit ukrainas. Qëndroni të fortë dhe mbani besimin tuaj të palëkundur!”

Meloni shkroi në Twitter vonë të martën në anglisht.

Ajo po i përgjigjej një mesazhi të dërguar nga Zelensky duke e uruar për fitoren historike të partisë së saj Vëllezërit e Italisë në zgjedhjet e përgjithshme të dielën.

“Ne vlerësuam mbështetjen e vazhdueshme të Italisë për Ukrainën në luftën kundër agresionit rus. Ne po llogarisim në një partneritet produktiv me qeverinë e re italiane,” kishte shkruar ai në Twitter në italisht.