Prej kaq kohe që njerëzia hesht dhe ndërkohë flet nën zë, dhe ndërkohë vuan, dhe ndërkohë nuk dritë për dalje.

Njerëzit hera kanë sharë veten ‘pse nuk ngrihemi’ dhe herë kanë fajësuar Opozitën, që në fakt është bashkë me qeverinë.

Por edhe përballë Qeverisë+ Opozitë, i vetëm, populli ngritjet dhe dëshmon vitalitet në mbrojtje të të drejtave të tij.

Sot ishte dita më dëshmuese me protestën e Rrugës së Kombit.

Ditën e sotme kanë qenë vetë qytetarët e këtij vendi të cilët “u ngritën” dhe protestuam kundër taksës së sapo vendosur në rrogën e Kombit. Protesta zgjati rreth katër orë dhe kulmoi në përleshjet mes policisë dhe qytetarëve.

Veritas.com.al/