Kirk Douglas, një nga burrat më të famshëm amerikanë të mesit të shekullit të 20-të, që kujtohet për mjekrën e tij me vrimë, tiparet e skalitura dhe rolet virile në Hollywood, vdiq të Mërkurën në moshën 103 vjeç, njoftoi familja e tij.

Djali i Kirk, Michael Douglas, reflektoi mbi trashëgiminë e babait të tij, duke thënë, pjesërisht, “Kirk jetoi mirë, dhe ai i la një trashëgimi filmit që do të zgjasë për brezat që vijnë, dhe një histori si një filantrop i njohur që punoi për të ndihmuar publikun dhe për të sjellë paqen në planet “.

( Vijon…)

Veritas.com.al/