Duket sikur këta trafikantët kanë ndërtuar piramidat e tyre familjare dhe mafioze. Pas ‘Eskobarit’ të Parë, tani kapet ‘Eskobari i dytë’. Mund të kapen të tjerë dhe të gjithë do të kenë një numër Hierarkik: Për shembull ‘i Dytë’, ‘i Tret’, “i Katërt”.

Sot në Turqi është kapur Met Kanani, i cili menjëherë është ëmërtura nga media turke si ‘Eskobar shqiptar’. “Haberturk” shkruan se Eskobari shqiptar u kap sot në Turqi me 1.1 tone kanabis, në vlerën 5.2 milionë euro.

Grupi i trafikantëve shqiptarë përbëhet nga 11 persona.

Ai është vënë në përgjim që gjashtë muaj më parë, që përdorte brigjet e detit për të shkarkuar drogën.

Grupi i 11 trafikantëve me Met Kananin u kap në brigjet e Bodrumit.

Veritas.com.al/

20180322_2_29387098_31934453

20180322_2_29387098_31934450