I nxehti afrikan pritet të godasë sërish Shqipërinë të enjten dhe të premten, ku temperaturat do të shënojnë 40 gradë Celsius.

Sipas sinoptikanëve, qytetet Tirana, Elbasani, Shkodra, Fushë-Kruja, Berati dhe Fieri janë qytete që do të preken më shumë nga i nxehti afrikan.

Ndërsa në zonat bregdetare termometri nuk do t’i kalojë 36 gradët

Veritas.com.al/