Partia Demokratike në Lushnjë ka tërhequr për gjysmë ore komisionerët e saj në qendrat e votimit.

Shkaku pse e ka kryer këtë akt në pikun e ditës së votimeve është se njerëz të dyshimtë dhe të panjohur iu kanë bërë presion komisionerëve demokratë.

‘Qendrat e votimit janë rrethuar’ nga njerëz të panjohur dhe kërcënues- njofton dega e PD Lushnjë.

Veritas.com.al/